Ons werk

Koala Koncepts is een onafhankelijk en zelfstandig filmproductiebedrijf met de focus op korte, krachtige en creatieve films. Wij zijn gespecialiseerd in het positioneren van merken en personen met heldere en positieve proposities. Onze missie is om stijlvolle en kwalitatieve films te creëren die bijdragen aan een natuurlijke, gezonde en mooie wereld.

Filter op:

Rotterdam For Real

Commercial     Viral    

De nieuwe City Marketing Film voor Make it Happen; de Rotterdam merk alliantie tussen de Gemeente Rotterdam, De Universiteit, de Haven, het Erasmus MC etc. Deze film is met veel vrijheid gecreëerd naar onze eigen visie en in onze eigen stijl in co-productie met VideoAgency.

25 Jaar Hotel New York

Commercial    

De film / commercial voor 25 jaar Hotel New York, Rotterdam. Hotel New york opende haar deuren op 3 mei 1993 in het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Lijn. Sindsdien is het Hotel een icoon van Rotterdam. Vele Europese emigranten vertrokken vanaf de omliggende kades naar de Verenigde staten.

TRIVAGO: NO HIDDEN COSTS

Commercial    

De online 'Puppets' commercial voor Trivago; 'No Hidden Costs. Just your ideal hotel for the best price. Hotel? Trivago.'

HipHophuis: Home of the Brave

Commercial    

De nieuwe commercial / film van het HipHopHuis Rotterdam. Een ode aan Rotterdamse hiphopcultuur. Aan de hand van Spoken Word van de Emmy Award-winner Black Ice wordt de kijker meegenomen op een wervelende reis door Rotterdamse HipHop cultuur. Met onder anderen Winne, Derek Otte en Stacii Samidin.

Gers!: In Naam Van

Viral    

Ter herinnering aan het bombardement van Rotterdam, 75 jaar geleden in 2015, presenteerde Gers! een kort en krachtig videoportret om de overledenen te herdenken, de weder-opbouwers te eren en de stad te vieren. "In naam van 14 mei 1940 en vooral van wat daarna kwam. In naam van vroeger, wonen wij in de toekomst: Rotterdam!"

'Untitled'

Fictie    

Deze korte 'short-film' maakten we ter gelegenheid van één van de grootste graffiti Murals in Rotterdam: de creatie van het portret van de Rotterdamse Rapper 'Winne.' Dit enorme kunstwerk bevindt zich net buiten het centraal station van Rotterdam. In de korte film volgen we een jong meisje die geinispireerd raakt door wat ze ziet in haar omgeving / de binnenstad van Rotterdam.

TRIVAGO: ROOM-SERVICE

Commercial    

De nieuwe 'Puppets' web commercial voor Trivago. '24 Hour room-service. Hotel? Trivago.'

Het Rotterdams Warenhuis

Commercial    

De nieuwe web commercial voor het Rotterdams Warenhuis. De online winkel voor coole en typische Rotterdamse producten. 'Ken je lekker thuisblijven!'

Rotterdam International

Viral    

De stad Rotterdam kent ongeveer 178 nationaliteiten. Deze unieke eigenschap creëert een werk- en leefomgeving waar een kruisbestuiving van culturen een groter geheel dan de som der delen maakt. Een groep mensen met een grote verscheidenheid aan culturen, wijsheden en perspectieven.

100 Jaar Luxor

Commercial    

Vanwege het 100-jarige bestaan van het Luxor Theater Rotterdam maakten wij deze film met stadsdichter Derek Otte. De film is een geschenk van de Spoken Word Foundation aan het Luxor Rotterdam.

Gers!: Hart van Rotterdam

Viral    

Ter gelegenheid van GERS! - MEETS - IFFR (International Film Festival Rotterdam) 2014 presenteerde Gers! een kort en krachtig videoportret over Rotterdam. "Hier volgen wij onze dromen. Samen zijn wij het hart van Rotterdam!"

Leeuwarden-Fryslân: Culturele Hoofstad 2018

Commercial    

De aankondigingsfilm / commercial van de NPO als mediapartner van Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad 2018.

Bibliotheek Rotterdam: Zogezegd

Commercial    

'Zogezegd,' het woord in Rotterdam. Deze film / commercial is gemaakt in het kader van het stadsdichterschap van Derek Otte in 2017 en 2018, in opdracht van de Bibliotheek Rotterdam. Een ode aan het Rotterdamse Woord, uitgevoerd door 24 dichters/spoken-word-artiesten.